Big girls don't cry

Stort Grat(t)is till vinnaren som bakade den mest fantasirika pepparkakan å fick med den hem. Vilket faktiskt alla fick, förutom Peter som tog grisen i säcken, magsäcken alltså. Ja det var en trevlig tillställning vi hade på Markegård igår kväll men blev visst mer fokus på att äta degen än att baka, vilket tant Ollie redan hade räknat ut.. 

Denna dag grydde i sorgens tecken då ytterligare en familjemedlem har lämnat oss, jullov med andra ord. Ändå vaknade vi positivt till i köket när vi insåg att det bara var 16 minus ute. Vissa fick ju som vanligt slava medan andra drog till Gol. Apan kom under gårdagen på den mysiga iden att vi i huset skulle ha var sina stora pepparkakshjärtan hängande som julpyntl. Dock upptäckte vi idag att de var lite vanskeliga att flytta på. "Dom e ödelagda!" ropade apan från köket i eftermiddag då 3 av våra hjärtan gick i kras. Då hoppade den kvicka apan inte i sängen denna gången utan ner till ica å skaffade en ny deg. Och därav fann tanten 9 nya hjärtan i köket! Bra jobbat Apan som tjänade en vit kamel! 

Litet inlägg här: tanten insåg att hon blev lurad när hon blev övertalad att skriva ner allas bubbel, då bråkmakaren käkade upp alla popcorn medans hon skrev. 

Ovetande Anna tillägger: -snoret fryser redan vid -13.

I det vita slottet med glasdörrar och fantstisk utsikt över dalen sitter de  nuvarande 3 tjejerna i de fabulous svarta pluffsiga och sköna helt underbara sofforna (tänk Arne Wise fåtölj på julafton fast soffa) och funderar över livets stora gåta: Älska, glömma och förlåta! No body puts baby in a corner!

Men åter till det väsentliga som ni alla har väntat på hela denna långa dag. Efter mycket nagelbitande kommer äntligen beskedet. Vi tackar alla som medverkat i vår pepparkakstävlning, tyvärr var ju inte det viktiga att delta utan att vinna. Det var olidligt spännande och jämt men med tanke på att Gustav hade vallat bort sig å Pontus satt på dubbdäcken i rätt tid. Pontus kändes som det säkraste kortet med tanke på den underbara backen vi har upp till oss, då vissa bilar kan ha problem att ta sig upp. Vinnande bidrag blir alltså Pontus traktor! Grattis!


Vi kommer under vinterns gång att hissa och dissa genom vita och svarta kameler, då vitt betyder bra och svart dåligt.

Med tanke på dissningen igårdagens inlägg i http://karloscarstankar.blogg.se
måste vi bara förtydliga att 24+21= 45 medans 20+20+22+23+24= blir en jädrans massa mer. Så svarta kamelen är nära, men big girls don´t cry!

Idag har vi bara en vit kamel att ge ut som går denna gång till Tessan för att hon skuttat ner till ica för att ersätta våra trasiga hjärtan.

Hört på fjället: att Gustav önskar sig en busstidtabell i julklapp.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0