Lick boobs!?!

Ja är inte bitter.... nej faktiskt inte, idag har vi lekte med tärningar på köksbordet (självlysande sådana). men vi vågade inte släcka ljuset.. vi är mörkrädda. Man brukar ju säga att barn är lättroade. Det är vi, speciellt när en av oss svarar i telefonen (en pappa som ringde) och Oliwia som akkurat slog tärningarna utropar "LICK BOOBS".

Kvällen till ära höll jennies vita månad på att gå i stöpet, men hon lyckades klänga sig fast i repet. Trots påtryckningar från ivriga, söta, snälla, snygga? grannar. Nu är det ju faktiskt bara 1 vecka kvar konstaterar jennie nöjt. 

Vi kan bara konstatera att det är Björk som är den duktiga i fjunkas grupp. Hon har precis bakat till skidskolans torsdags fika, och hon fick MVG av oliwia å jennie.
Morgondagens fråga: Vart är mitten?

Oliwia insåg precis att jennie ska överger markergård nästa fredag!!! IG Jennie - men lycka till iaf! som tur är kommer det en stand in Jenny. ja vi vet. lite fel stavat namn men ändå, jennie som jenny =) dem brukar ju jobba lite så... 

Ok vi är mindre bra på att uppdatera vår blogg, men take it or leave it. Vi har just nu fullt upp med diverse olika aktiviteter. allt från skishowträningar till tärningskastande...

Kort och gott, tack för idag!

BTW, vi har hört så mycket på fjället att vi inte orkar skriva allt.

Over and out

När kan man kalla sig frisör?!?

Tack fjunka för en grym afton i kortsvängens tecken! Hellre gröt tillsammans än fläskfilé ensam =)

månadens mission - en vit månad! hur fasen ska detta gå?? jennie insåg precis att det måste bli lite smygsupande på toaletten när alla sover eftersom vinboxen redan är öppnad... undrar när alla går å lägger sig ikväll??
dom e på väg tror vi... appropå sova.. kungen har fått besök. redan instängda på rummet... kul för henne. inga bitterfittor här.... tur att vi har koll på våra öronproppar =)

Ja dalen är fortfarande kall men vi är hetare än någonsin! vad skulle vi annars vara!?!
ryktas om att det ska hållas fest på fredag, men eftersom vi är så lugna och beskedliga så blir det filimkväll med popcorn på slottet! kör hårt klostret! gå ut hårt och öka!

För alla våra läsare kanske vi ska berätta att 3 i huset är nyfriserade. Efter mycket om och men lyckades de dock sätta sig rädda, skakiga och pulsen i halsen på klippstolen framför kalle som hade saxen i högsta hugg. Och inte blev de lugnare när kalle utropar "oj shit, hehe", tur att oliwia fanns nära till hands och kunde instruera denna hobbyfrisör. För Oliwia har koll på läget tack vare sin lilla madde.
Men resultatet blev förvånansvärt bra, vi är nöjda. tack kalle! alla förutom oliwia då, för henne vågade han aldrig klippa.. är han man eller mus??? hmmm

troligtvis är kalle en mus... i varje fall tror vi han kommer pipa som en när gustav vackert, hårt, grymt, hemskt sliter bort en remsa i taget när kalles håriga bringa blir vaxad... vi ser fram emot denna underhållning. men för att detta ska gå i lås måste gustav snällt ställa upp som mobell åt kalle på hans gesällprov! Heja gustav kom igen, vi tror på dig....... - du vågar aldrig?   (hoppas du inte tar allt för illa upp katta)


ok kära läsare... Less is more!! Man ska inte få för mycket av det goda...

Over and out!

Varför är sex så underskattat???


Jenny är här på besök å kattis som vanligt ligger på golvet. Under dessa omständigheter sker mycket intressanta tankar och funderingar..  


Top 10 på dejting listan by doubel J:

1. uniform
2. snygg bil och körkort
3. rik pappa/ ha rik pappa
4. äga jaktmark eller stor segelbåt
5. Meget avancerad skikjörere
6. tala ett förståeligt språk... svenska är ok dock ej skånska =)
7. egen lya, gärna herrgård med walking closet och jacuzzi
8. bröst och vadmuskler
9. stor kuk
10. finns det mer bra så e finns han inte på riktigt
detta är vad desperata tjejer söker...


Ryktet säger att avelsförbjudna går safe från klamydia.. undrar hur det kommer gå för alla i skidskolan i år????

Faktum: När vi i skidskolan ringer och ber om tjänster måste vi i vissa fall poängtera att det inte alltid gäller sexuella tjänster.. hur kommer sig detta??

Hört på fjället att trappor är grymt farliga times to times. Vi lider med dig gustav. Krya på dig!


What happens in Hemsedal stays in Hemsedal! Welcome 2010!

Välkommen 2010! Vad kommer detta år att bjuda på för smarriga, snuskiga, lama, sliskiga, sexiga, heta, underbara, och håriga eller förhoppningsvis ohåriga möten?!?!  Vi hoppas på lite sång, lite dans, mycket naket, vi är ju trots allt säsongare... ett nytt år betyder nya möjligheter! Härligt! Smaskigt va? 

Vi ber alla våra kära läsare om ursäkt för vårt jul och nyttårs uppehåll som vi missade att meddela om tidigare. Men nu är vi tillbaka större å starkare.

Igår kväll var det ju som alla vet nyårsafton och enligt tradition så hölls festen på hybel! Stort tack till alla boendeinvånare på hybel för ett fantastiskt stort jobb! speciellt dagen efter.. Det var inte så många där till en början men det fylldes upp över bredden! Innan vi svängde våra välrakade eller lurviga på hybels glaskrossade hallgolv åt vi en superb tacobuffe och en enastående gino! Bra jobbat kockarna! smarrigt.. i detta fallet stämde inte uttrycket ju fler kockar desto sämre soppa.. efter en underbart trevlig och god middag fick vi 3 små fina herrar på besök som livade upp stämningen ytterligare ett hack. Det bjöds på lekar och fylla på hög nivå! 

Oliwia, tessan och vår kära vän maria som är på besök stod vid vad de trodde var 12 slaget med breda leenden och sköt champagnekorkarna högt i luften samtidigt som vi skrek Gott nytt år. efter att ha druckit halva flasken insåg vi att vi legat en bra bit före då alla andra skrek 5, 4, 3, 2, 1, GOTT NYTT ÅR!!! Jaja, vi ligger ju alltid steget före, thats life. jaja vad gör väl det, kvällen var lika lyckad ändå även om morgondagen började för tidigt för vissa.



Hört på byn: att det har stått många tomma sängar inatt.. hur kommer sig detta?

Over and out!
Godnatt!


RSS 2.0