Fem små apor hoppade i sängen...

Så har även tjejerna på Markegård funnit sin väg in i denna nya värld. Vi vill börja med att tacka vår insperationskälla karloscarstankar.blogg.se som med sina visa ord alltid lär oss något nytt varje dag. Vi bugar och bockar, nej fan - vi e ju tjejer, vi niger!

Kära läsare, ni undrar säkert hur detta namn uppkom. Det var en kall kväll i Hemsedal, ganska normal faktiskt, men ändå inte. Juntis satt å bubblade ut sina tankar i soffan å helt plötsligt från ingenstans kom han på den fantastiska iden att Lollo blev till Kung Louie. EFter att detta namn legat å grott på våra söta läppar i ett dygn kom vi på den briljanta iden att även vi kan skapa en blogg. Det kom som ett fallande löv från himlen vad vi skulle heta. På det otroligt gröna lövet för årstiden stod det "KUNG LOUIES TJEJER". Strålende syntes vi!
Så vilka är nu alla de här snygga, sexiga (, singlar) å söta tjejerna?? Vi måste helt klart börja med att nämna vår underbara ovetande Anna. Därefter har vi vår alldeles egna kung, Lollo alltså. Sedan kommer tant Ollie, Jennie på bråkmakargatan och sist men inte minst vår gamla apa Tessan! Vi är alltså 5 små apor som brukar hoppa runt i varandras sängar.... ibland ramlar någon ner å slår sitt lilla huvud. Ja resten får ni fylla i själva.

Imorse vaknade vi alla å insåg att vårt snor skulle frysa så fort vi kom utanför täcket, så apan, tanten å bråkstaken tog sovmorgon, medan kungen fick jobba som alla kungar bör. Stackars konung! Lilla ovetande anna behövde nog inte oroa sig för sitt snor i varma Halmstad. Nu till kvällen vankas det pepparkaksbak, glögg, julmusik å trivsel på hög nivå på Markegård. Detta kommer ju bli en succe förstås, något annat kan det inte bli när det är vi som arrangerar.

Vi kommer även att kora en vinnare i kvällens pepparkaksbak, där fantasirikaste pepparkakan vinner. Denna kommer att nämnas i morgondagens kapitel! Det vill säga dan, före dan, före dan,före dan,före dan, före dopparedagen.

Thank you for listening. Over and out!

Dagens skvaller: Fjunka älskar bullar!

Kommentarer
Postat av: ovetande Anna

bra ide tjejer! vad mysigt med papparkaksbak och glögg. hemma i halmstad nu efter hem mindre trevlig natt på bussen...

ta hand om er så ses vi snart igen!

(ps. snoret i näsan fryser redan vid - 13 grader)

2009-12-18 @ 18:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0