Living the dream!

Jaha ännu en dag på fjället. Idag vill vi börja med att tacka Dan för den magnifika tårtan han bjöd på igår afton. Och ja just det, bra jobbat Mattias som vispade grädden. Det var faktiskt en trevlig tillställning vi närvarade på och jennie gick stolt därifrån då hon lärt sig efter mycket om och men en ny lek! ”Det kopplar ju inte alltid så snabbt…” Igår gjorde även Oliwia en liten miss, vilket Jennie tyckte var jättekul, skadeglad som hon var. Oliwia sprang glatt upp igår morse vid tanken på att hon skulle ha en halvdag med POW POW, men som de flesta redan vet eftersom ryktet sprids fort på fjället, gick dessa planer åt pissvängen, åt stöpet, fullkomligt krossades, när det visade sig att hon missat uppdateringen på schemat och hon med hängande huvud istället fick gå ner till Alpin lodge å jobba i skidskolebokningen.

Just nu sitter Oliwia hemkommen från jobbet i det magnifika underbara å fantastiskt fina slottet å skriver efter en otroligt  bra men jävligt kall dag i backen, medans jennie e på G ner till spinningen. Bra gjort Jennie! (uttalas med finsk accent).  Så jennie på spinning medans ja just såg ett program på tv där en engelsman testade stavgång… kallade det för nordic walking.. har inte riktigt förstått det där med att gå med ett par kryckor när man ska ut å gå.. Vart tog en vanlig promenad med hunden vägen?  Vad hände med hundtricket liksom ? Det är ju helt klart så att stavarna e mer lättskötta skulle ja tro, kanske man måste polera dom till å från men hur jobbigt kan det vara. De är i vart fall billigare, men undrar om de åxå får sova vid fotändan i sängen.. ja jag fann nog inget svar på den funderingen. Nä nu hoppas ja verkligen jennie kommer hem snart så jag inte börjar fundera över annat konstigt.

 

Kvällen fortsatte med mycket trivsel och mys, vilket inkluderar bak av chokladbollar, och trots de hårda orden från karloscars blogg  så fick han denna där kalle smaka på dem.. ( vi vet att det var han som skrev)Till min(jennies) stora lycka gick mitt förslag (Björn gustavsson DVD) igenom och till slut blev  även oliwia tyst efter många tillsägelser. Men jag tror faktiskt hon börjar gilla björn hon med. Lite i alla fall.  

Kvällens top of the line – Oliven ska lära mig(jennie) att flörta för att jag tycks ju tydligen vara den enda här på slottet som inte vet hur man gör. Fast jag tror bara att det inte finns någon tillräckligt bra prins. Det måste va så. Living the dream! Freedom!

Oliwias tips : Använd ögonen! OBS viktigt tydligen. Med solbrillor fungerar det inte, vet inte om hon fått ngn diss där någongång kanske ? Det ville hon inte säga.

Shiiiiiit pommes, glömde ju nämna att vi ( Jennie  & Oliwia) var en liten tur in på Spar tidigare och nu är det bekräftat , folk går verkligen dit o köper mandelmassenasse! Galet! (äckligt?) På väg därifrån korsades våra vägar med tuvgrabbarnas, för ovanlighetens skull hade de ju inte koll på några busstider.  Så nu, För gudsskull – Ge Gustav en busstidtabell i julklapp!

Dagens vita kamel går ju till vår egen Tess, . När vår arbetsdag var slut och vi klev innanför dörren möt s vi av ett hem fyllt av kärlek.   

Thank you for listening – over and out.    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0