När kan man kalla sig frisör?!?

Tack fjunka för en grym afton i kortsvängens tecken! Hellre gröt tillsammans än fläskfilé ensam =)

månadens mission - en vit månad! hur fasen ska detta gå?? jennie insåg precis att det måste bli lite smygsupande på toaletten när alla sover eftersom vinboxen redan är öppnad... undrar när alla går å lägger sig ikväll??
dom e på väg tror vi... appropå sova.. kungen har fått besök. redan instängda på rummet... kul för henne. inga bitterfittor här.... tur att vi har koll på våra öronproppar =)

Ja dalen är fortfarande kall men vi är hetare än någonsin! vad skulle vi annars vara!?!
ryktas om att det ska hållas fest på fredag, men eftersom vi är så lugna och beskedliga så blir det filimkväll med popcorn på slottet! kör hårt klostret! gå ut hårt och öka!

För alla våra läsare kanske vi ska berätta att 3 i huset är nyfriserade. Efter mycket om och men lyckades de dock sätta sig rädda, skakiga och pulsen i halsen på klippstolen framför kalle som hade saxen i högsta hugg. Och inte blev de lugnare när kalle utropar "oj shit, hehe", tur att oliwia fanns nära till hands och kunde instruera denna hobbyfrisör. För Oliwia har koll på läget tack vare sin lilla madde.
Men resultatet blev förvånansvärt bra, vi är nöjda. tack kalle! alla förutom oliwia då, för henne vågade han aldrig klippa.. är han man eller mus??? hmmm

troligtvis är kalle en mus... i varje fall tror vi han kommer pipa som en när gustav vackert, hårt, grymt, hemskt sliter bort en remsa i taget när kalles håriga bringa blir vaxad... vi ser fram emot denna underhållning. men för att detta ska gå i lås måste gustav snällt ställa upp som mobell åt kalle på hans gesällprov! Heja gustav kom igen, vi tror på dig....... - du vågar aldrig?   (hoppas du inte tar allt för illa upp katta)


ok kära läsare... Less is more!! Man ska inte få för mycket av det goda...

Over and out!

Kommentarer
Postat av: klosterfarsan

Fest på fredag? Hört rykten om det, men det är ju jaa9 & onklP på hemsen på lördag. Går ju helt klart hellre på det "om katten får bestämma".



Tilläggas ska väl att Lollo fick storpisk av Peter i vetgirig (9-4). Peter missade sista frågan om kelterna med 5 s., vilket skulle gett Peter (som sitter och skriver om sig själv i tredje person) 10 rätt.



Jaja.. Noooog skryt.. En vit månad? Ofta Jennie klarar sig utan att gå ut! Fest på lördag jennie;)



Bra inlägg annars era bitterfittor ;)

2010-01-13 @ 23:46:36
Postat av: musse;)

fasiken vad jag saknar er...!!! snart kommer jag och invaderar...!!!

puss på er allihop

2010-01-14 @ 17:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0