Lick boobs!?!

Ja är inte bitter.... nej faktiskt inte, idag har vi lekte med tärningar på köksbordet (självlysande sådana). men vi vågade inte släcka ljuset.. vi är mörkrädda. Man brukar ju säga att barn är lättroade. Det är vi, speciellt när en av oss svarar i telefonen (en pappa som ringde) och Oliwia som akkurat slog tärningarna utropar "LICK BOOBS".

Kvällen till ära höll jennies vita månad på att gå i stöpet, men hon lyckades klänga sig fast i repet. Trots påtryckningar från ivriga, söta, snälla, snygga? grannar. Nu är det ju faktiskt bara 1 vecka kvar konstaterar jennie nöjt. 

Vi kan bara konstatera att det är Björk som är den duktiga i fjunkas grupp. Hon har precis bakat till skidskolans torsdags fika, och hon fick MVG av oliwia å jennie.
Morgondagens fråga: Vart är mitten?

Oliwia insåg precis att jennie ska överger markergård nästa fredag!!! IG Jennie - men lycka till iaf! som tur är kommer det en stand in Jenny. ja vi vet. lite fel stavat namn men ändå, jennie som jenny =) dem brukar ju jobba lite så... 

Ok vi är mindre bra på att uppdatera vår blogg, men take it or leave it. Vi har just nu fullt upp med diverse olika aktiviteter. allt från skishowträningar till tärningskastande...

Kort och gott, tack för idag!

BTW, vi har hört så mycket på fjället att vi inte orkar skriva allt.

Over and out

Kommentarer
Postat av: jenny

snart kommer jag instormande med alla mina saker;) saknar er som bara den...

bamsekram

2010-01-22 @ 23:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0